HOOLAHA KUAKAKA | HO'I MA'alahi a me ka ho'ololi

0

Kuʻulua kāu Kāpena

ʻO nā hale kūʻai ʻoki lauoho kiʻekiʻe ma ʻAmelika

na Jun Oh Ianuari 29, 2021 Heluheluʻia ka 5 min

ʻO nā hale kūʻai ʻoki lauoho kiʻekiʻe ma ʻAmelika - Iapana ʻokiʻoki USA

Nui nā hale kūʻai pūnaewele e kūʻai aku ana i nā ʻoki lauoho a me nā ʻāʻī. Hiki ke paʻakikī ke hoʻoholo i nā mea e hāʻawi i kahi ʻike kūʻai palekana, hāʻawi i nā huahana kiʻekiʻe a loaʻa ke kumukūʻai maikaʻi loa.

Ma kēia ʻatikala, e ʻimi mākou i ka Top Online Hairdressing Scissor Stores ma ʻAmelika!

Nui a hewahewa nā hale kūʻai pūnaewele hou a kūʻai aku i nā ʻili lauoho a me nā ʻumiʻumi ʻumiʻumi, akā hāʻawi nā mea i palekana i ka ʻike kūʻai, hāʻawi i nā huahana kiʻekiʻe loa a loaʻa ke kumukūʻai maikaʻi?

Ma hope o nā makahiki o ka hana ʻana me nā lauoho lauoho ʻoihana, nā lauoho lauoho kaulana a me nā ʻumiʻumi, loaʻa iā mākou nā pane i nā nīnau āpau e pili ana i nā pūnaewele ʻoki lauoho lauoho ʻoi loa.

No ke aha ʻoe e kūʻai ai i nā ʻoki lauoho ma ka pūnaewele?

ʻO nā ʻoki lauoho he mea pono no kēlā me kēia lauoho lauoho.

Hele mai lākou i nā ʻano like ʻole a me nā nui, a hiki ke hoʻohana ʻia no nā kumu like ʻole, mai ka ʻoki ʻana i nā bangs a hiki i ka ʻoki ʻana i nā ʻāpana ʻāpana.

ʻOiai hiki iā ʻoe ke loaʻa nā ʻokiʻoki ma kāu hale kūʻai lako nani, ʻo ke kūʻai ʻana iā lākou ma ka pūnaewele e hāʻawi i kekahi mau mea maikaʻi.

Ka mua, ke kūʻai aku ma ka pūnaewele e hiki iā ʻoe ke hoʻohālikelike i nā kumukūʻai mai nā hale kūʻai like ʻole me ka maʻalahi. Ma kēia ala, hiki iā ʻoe ke loaʻa ka makana maikaʻi loa ma nā ʻoki āu e pono ai.

Ka lua, 'O ke kū'ai'ana ma ka pūnaewele e hā'awi iā'oe i ke komo'ana i kahi koho nui o nā wili ma mua o kāu e loa'a ai ma kahi hale kū'ai brick-a-motar.

A ma hope, Nui nā mea kūʻai kūʻai pūnaewele e hāʻawi manuahi i nā kauoha ma luna o kekahi nui, no laila hiki iā ʻoe ke mālama i ke kālā hou aʻe.

He aha ka mea e maikaʻi ai ka pūnaewele no nā ʻāpana lauoho lauoho ʻoihana?

  • Hāʻawi i nā hoʻihoʻi maʻalahi a me nā hoʻololi no kā lākou mea kūʻai aku
  • Nā koho uku palekana no ka Visa, Mastercard, Paypal, etc.
  • ʻO nā brand scissor kūlana kiʻekiʻe e like me ʻO Yasaka, ʻO Juntetsu, ʻO Joewell, Kamisori, Etc.
  • Nā kiʻi maikaʻi a maikaʻi a me nā wehewehe kikoʻī o nā huahana ʻokiʻoki 

Hāʻawi ka hapanui o nā pūnaewele lauoho a me nā ʻumiʻumi ʻumiʻumi i ʻelua o kēia mau helu, no laila ʻo ka loaʻa ʻana o kahi hale kūʻai e hāʻawi ana i nā mea ʻehā he lanakila nui.

ʻO nā hale kūʻai ʻoki lauoho kiʻekiʻe ma ʻAmelika

Aia ma lalo kahi papa inoa o nā hale kūʻai ʻoki lauoho lauoho ma ʻAmelika, me kahi wehewehe pōkole o kēlā me kēia hale kūʻai.

1. www.alamahn.com.au

He kaulana a kaulana ʻo Japan Scissors i kahi hale kūʻai ʻoki lauoho lauoho online e hāʻawi i nā huahana waiwai i ka lehulehu i ka lehulehu.

Inā ʻoe e noho ana ma Las Angeles, New York, Toronto a me Mexico City paha, hāʻawi ʻo Japan Scissors i ka hoʻouna manuahi manuahi ʻana me ka hoʻohana ʻana iā FedEx Priority Express Shipping.

He nui ka nui o nā inoa ʻo Gunting Japan i nā lauoho ʻokiʻoki lauoho i hoʻolilo iā lākou i lani-rocket i ka ʻoihana lauoho o ka honua.

Hāʻawi ʻo Japan Scissors USA i nā ʻoki lauoho kiʻekiʻe ma ke kumu kūʻai kūpono. Loaʻa iā lākou kahi koho nui o nā ʻoki, e like me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko. Hāʻawi pū lākou i ka hoʻouna manuahi ma nā kauoha ma luna o $100.

2. www.pahapaia.com

ʻO ka Japan Scissor Shop kahi pūnaewele pūnaewele hou e kālele ana i ka hāʻawi ʻana i nā hōʻailona scissor kiʻekiʻe i nā mea kūʻai aku ma Kanada. ʻO ka hoʻouna ʻana i Vancouver, Toronto, Montréal, a me nā mea hou aʻe, ua kūkulu lākou i kahi waihona mea kūʻai ikaika a kūpaʻa e hoʻi mau ana no nā ʻoki lauoho maikaʻi loa.

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā ʻoki ʻoki lauoho ʻano Kepanī a me nā ʻāʻu ʻokiʻoki ma Kanada, e ʻoluʻolu e nānā i ka Japan Scissor Shop Canada. Hāʻawi lākou i ka hoʻouna manuahi ma nā kauoha ma luna o $100.

ʻO ka Japan Scissor Shop Canada kāu hale kūʻai hoʻokahi no kāu mau ʻoki lauoho e pono ai. Hāʻawi lākou i kahi koho nui o nā ʻokiʻoki, me nā ʻoki ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko.

3. www.hulahoop.com.au

ʻO Scissor Hub kahi kumu o nā loiloi a me nā huahana ʻokiʻoki lauoho ʻoihana, e like me nā shears kaulana ʻo Yasaka Offset.

Kūleʻa lākou i nā huahana maikaʻi loa a me nā hōʻailona scissor a ke piʻi aʻe nei i nā kūlana mai ka makahiki 2020 ʻo ia kekahi o nā ʻokiʻoki pūnaewele maikaʻi loa no ka lauoho lauoho a me nā ʻāʻī.

Hāʻawi lākou i kahi ākea o nā ʻoki, e like me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko. A hāʻawi lākou i ka hoʻouna manuahi ma nā kauoha ma luna o $100.

Ke lilo koke nei ʻo Scissor Hub i hoʻokahi o nā hale kūʻai pūnaewele kaulana loa no nā ʻoki lauoho a me nā ʻāʻī. Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi koho nui o nā ʻoki ma ke kumukūʻai kūpono, e ʻike pono e nānā iā Scissor Hub.

4. www.pahpahotel.com

ʻO Salon Scissors kahi pūnaewele pūnaewele hou e kālele ana i ka hāʻawi ʻana i nā ʻoki lauoho i nā salona a me nā mea hana lauoho lauoho.

ʻO kā lākou mea e nānā nei i nā huahana lauoho e kūpono i nā ʻoihana lauoho salon, a ua hoʻomaka e kūkulu i kahi hōʻiliʻili nui o nā mana a me nā huahana.

Hāʻawi lākou i kahi ākea o nā ʻoki, e like me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko. A hāʻawi lākou i ka hoʻouna manuahi ma nā kauoha ma luna o $100.

ʻO Salon Scissors ka mea i koho ʻia no nā lauoho lauoho a me nā limahana salon e ʻimi nei i nā ʻoki lauoho kiʻekiʻe ma ke kumu kūʻai.

5. www.kaleialohahe.com

ʻO Kamisori Shears kahi inoa kaulana o ka lauoho a me nā ʻumiʻumi ʻumiʻumi i loaʻa i ka honua.

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā ʻokiʻoki maikaʻi loa e hiki ke ʻoki i ka lauoho me ka maʻalahi, ʻo nā ʻāhi Kamisori wale nō ka mea maikaʻi loa no ka poʻe ʻoki lauoho a me nā mea ʻoki.

ʻO Kamisori Shears he inoa ʻokiʻoki kaulana e hāʻawi ana i kahi koho nui o nā ʻoki, me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko.

6. www.barbercissors.com.au

ʻO Barber Scissors kahi hale kūʻai pūnaewele e nānā ana i ka lawe ʻana i nā pono ʻoihana barber premium maikaʻi loa i ka poʻe loea i ka ʻoihana lauoho.

Me nā huahana maikaʻi, nā inoa kaulana, a me nā kūʻai pūnaewele palekana, ʻo Barber Scissors Australia e hāʻawi iā ʻoe i ka lawelawe pūnaewele maikaʻi loa i loaʻa.

Hāʻawi ʻo Barber Scissors i nā ʻoki lauoho i kūpono no nā ʻenehana barbering. Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi ʻano ʻokiʻoki kikoʻī, e like me nā ʻūhi Iapana a i ʻole nā ​​ʻoki lahilahi, ʻo Barber Scissors e loaʻa iā ʻoe ka mea āu e pono ai.

7. www.okna-kapan.com.au

ʻO Japan Shears kahi hale kūʻai pūnaewele hou e hiki mai ana e kūʻai aku ana i ka lauoho lauoho lauoho a me nā ʻāpana ʻumiʻumi. 

ʻO kā lākou nānā ʻana ma luna o nā ʻoki lauoho i hana ʻia ma Iapana a me ke ʻano o Iapana, a ua kūkulu i kahi hōʻiliʻili ikaika o nā ʻoki ʻoihana.

Hāʻawi ʻo Iapana Shears i kahi koho nui o nā ʻokiʻoki, me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko. A hāʻawi lākou i ka hoʻouna manuahi ma nā kauoha ma luna o $100.

8. www.kahooponopono.com.au

Loaʻa i ka Hair Scissors Australia ka ʻoki lauoho maikaʻi loa a me ka ʻokiʻoki ʻana i nā mea hana no ka poʻe ʻoki lauoho a me nā mea ʻoki. E ʻimi i nā ʻoki lauoho maikaʻi loa ma Brisbane, Sydney, a me Melbourne!

9. www.kauhalani.co.nz 

ʻO ka ʻoki lauoho lauoho ʻo New Zealand kahi kūʻai pūnaewele maikaʻi loa no ka lauoho ʻana a me nā ʻoki lahilahi. E ʻimi i nā ʻumiʻumi lauoho maikaʻi loa ma NZ.

10. www.hairscissorsusa.com 

Hāʻawi ʻo Hair Scissors USA i nā ʻAmelika me nā ʻoki lauoho maikaʻi loa, ʻokiʻoki, a me nā ʻāpana kikokikona. E ʻimi i nā ʻoki lauoho maikaʻi loa ma USA. 

11. www.pahnaia.co.nz 

E ʻimi i nā ʻāpana Kepani maikaʻi loa ma Nūhōlani. Lawe ʻo JapanScissors NZ i nā ʻoki lauoho lauoho ʻoi loa i ka poʻe lauoho a me nā ʻumiʻumi i ʻAukake.

12. www.canadissis.com

E ʻimi i nā ʻoki lauoho maikaʻi loa ma Kanada. ʻO ka ʻoki lauoho kila Kepanī ʻoihana a me nā ʻoki ʻokiʻoki no nā salona Kanada a me nā hale ʻuʻuku. ʻO nā ʻoki lauoho maikaʻi loa ma Vancouver, Toronto, Calgary, Montreal, a me Edmonton mai Canada Scissors.

Panina

Nui nā hale kūʻai pūnaewele e kūʻai aku ana i nā ʻoki lauoho a me nā ʻoki ʻoki, akā ʻo wai ka mea e hāʻawi i kahi ʻike kūʻai palekana, hāʻawi i nā huahana kiʻekiʻe a loaʻa ke kumukūʻai maikaʻi loa?

Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi ʻoki maikaʻi ma ke kumu kūʻai kūpono, e nānā pono iā Scissor Hub. ʻO Salon Scissors kahi pūnaewele pūnaewele hou e kālele ana i ka hāʻawi ʻana i nā ʻoki lauoho i nā salona a me nā mea hana lauoho lauoho.

ʻO kā lākou mea e nānā nei i nā huahana lauoho e kūpono i nā ʻoihana lauoho salon, a ua hoʻomaka e kūkulu i kahi hōʻiliʻili nui o nā mana a me nā huahana.

Hāʻawi lākou i kahi ākea o nā ʻoki, e like me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko.

A hāʻawi lākou i ka hoʻouna manuahi ma nā kauoha ma luna o $100. ʻO Salon Scissors ka mea i koho ʻia no nā lauoho lauoho a me nā limahana salon e ʻimi nei i nā ʻoki lauoho kiʻekiʻe ma ke kumu kūʻai.

ʻO Kamisori Shears kahi hōʻailona ʻoki kaulana e hāʻawi ana i kahi koho nui o nā ʻoki, me nā ʻoki Iapana, nā ʻoki lahilahi, a me nā ʻoki kikokiko.

Inā ʻoe e ʻimi nei i nā ʻokiʻoki maikaʻi loa e hiki ke ʻoki i ka lauoho me ka maʻalahi, ʻo nā ʻāhi Kamisori wale nō ka mea maikaʻi loa no ka poʻe ʻoki lauoho a me nā mea ʻoki. ʻO Barber Scissors kahi hale kūʻai pūnaewele e kālele ana i ka lawe ʻana i nā mea hana ʻokiʻoki maikaʻi loa i nā poʻe loea i ka ʻoihana lauoho.

Me nā huahana maikaʻi, nā inoa kaulana, a me nā kūʻai pūnaewele palekana, ʻo Barber Scissors e hāʻawi iā ʻoe i ka lawelawe pūnaewele maikaʻi loa i loaʻa.

Jun Oh
Jun Oh

He mea kākau moʻolelo ʻoihana ʻo Jun no nā mea ʻokiʻoki a me ka lauoho. He mea peʻahi nui ʻo ia no nā ʻoki lauoho kiʻekiʻe. ʻO kāna mau hōʻailona kiʻekiʻe e loiloi ʻo Kamisori, Jaguar Scissors a me Joewell. Aʻo a hoʻonaʻauao ʻo ia i ka poʻe e pili ana i ka ʻoki lauoho, ka ʻoki lauoho a me ka barbering ma ʻAmelika, Kanada a me UK. USA, UK, Australia a me Kanada.


Waiho i ka manaʻo hoʻopuka

E ʻae ʻia ka manaʻo ma mua o ka hōʻike ʻana.


Eia kekahi i loko o nā ʻatikala Gunting & Shears

No ke aha e lilo ai ka ʻokiʻoki i ka ʻōpala? Ka ʻEpekema Ma hope o ka Rust a me ke kila kila - Japan Scissors USA
No ke aha e lilo ai ka ʻokiʻoki i ka ʻōpala? ʻO ka ʻepekema Ma hope o ka Rust a me ke kila kila

na Jun Oh Ianuari 22, 2022 Heluheluʻia ka 2 min

heluhelu mai o More
He aha ka Hook on Hair Scissor Hands? Hoʻopaʻa Hook, Tang & Manamana - Nā ʻokiʻoki ʻo Iapana USA
He aha ka Hook on Hair Scissor Hands? Hooki, Tang & Manamana

na Jun Oh Ianuari 21, 2022 Heluheluʻia ka 2 min

heluhelu mai o More
ʻOi aku ka maikaʻi o ka lauoho ʻokiʻoki i nā lawelawe USA | ʻOi ʻoi ʻoihana - ʻAla ʻAi ʻAmelika ʻAmelika Hui Pū ʻIa
ʻOi aku ka maikaʻi o ka lauoho ʻokiʻoki i nā lawelawe USA | ʻOi ʻoi ʻoihana

na Jun Oh Ianuari 20, 2022 Heluheluʻia ka 4 min

heluhelu mai o More