HOOLAHA KUAKAKA | HO'I MA'alahi a me ka ho'ololi

0

Kuʻulua kāu Kāpena

2022 Nā Hana Hana Hou ... Hōʻike hou i nā makahiki 1970!

na James Adams E 20, 2021 Heluheluʻia ka 2 min

2022 Nā Hana Hana Hou ... Hōʻike hou i nā makahiki 1970! - ʻO Japan Scissors USA

Inā ʻoe i ulu i nā makahiki 70, e mākaukau e relive i kāu mau pō kauwela pau ʻole i kēia kauwela ʻo ke ʻano o nā lauoho lauoho 2021 hou loa mai nā makahiki 1970. ʻAe, ke kamaʻilio nei mākou i nā moʻo, nā pale pale, a me nā lepa pale! Inā makemake ʻoe e noho mau me nā manawa, e nānā i ka papa inoa aʻe o ka ʻoi loa loa o nā lauoho lauoho 2021 ...

  1.      Mullet mullet…Ae! Ua hoʻi kēia nānā a aloha ʻia e nā ʻōpio celebs a me nā hōkū TikTok ma nā wahi āpau. ʻO ka hiʻohiʻona shag pōkole ke kau nei i luna i nā wahine a me nā kāne ma nā wahi āpau a ke kū nei i waho e like me kekahi o nā hiʻohiʻona kauwela kiʻekiʻe! Inā ʻoe e noʻonoʻo e lūlū i kahi mullet i kēia kauwela, e hoʻomanaʻo, ʻoi aku ka maikaʻi o ka shaggier me kēia hiʻohiʻona!
  2.      Pale pale! Maʻalahi loa ka mālama ʻana i nā pale pale a nani ke nānā aku i nā mea āpau. Hāʻawi lākou iā ʻoe i nā koho kaila ʻoi aku ma mua o nā bangs pōkole a lawe mai i ka wahine (ʻAʻole wau e hoʻāʻo) kaila i kahi nalu kahakai huikau!
  3.      Pākuʻi Mod. ʻOi aku ka maka o kēia bang, ʻoki piha ma mua o nā pale o ka pale. He hiʻohiʻona wela loa ia i nā wahine o nā makahiki āpau me nā lauoho lōʻihi a mānoanoa. Inā ʻoe e ʻimi ana i kahi ʻoki huki, e noʻonoʻo i nā bangs mod!
  4.      ʻO ka lauoho Farrah Fawcett! E nānā i ka wā e hoʻihoʻi nei nā wahine i ka nani o Farrah Fawcett e nānā me nā pale pale i hoʻokaʻawale ʻia a me nā lauoho wavy lōʻihi. Lilo ʻole kēia kaila lauoho a hoʻihoʻi iā mākou i nā pōkole pōkole, nā kāʻei kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me nā skating!
  5.      Kāleka wavy. Inā makemake ʻoe i ka maka mullet shaggy akā ʻaʻole makemake ʻoe e ʻoki pōkole, ʻo ka nānā lōʻihi wavy shag paha nou.
  6.      ʻ .ʻula lā: ke kālepa nei nā wahine i ka nānā ombre no kahi nānā keu blond Sunkissed blond! E mālama i ke kiaʻi ʻana e like me ka uhi ʻana o nā pōpō blond i nā kahakai i kēia kauwela.
  7.      Ke hoʻihoʻi nei i ka ʻulaʻula! ʻO nā malu o ka ʻulaʻula me ka blobberry blond ke hoʻi nei i kēia kauwela pū kekahi. Hiki paha iā ʻoe ke hoʻohui i nā pākū me kahi ʻōniʻomaʻo polopeka no ka hiʻohiʻona hope loa o ke kauwela 2021.
  8.      Nā loka laka pēpē. ʻAʻole hele ka nani o Pink, pololei wau? ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hele hewa me nā hiʻohilohi pēpē pēpē i kēia kauwela, keu hoʻi inā ʻoe e luliluli ana i kahi mullet shagged a i ʻole ka nānā wavy Farrah Fawcett!
  9.      ʻO ka lauʻula maoli. Māluhiluhi i ka mālama ʻana o ka lauoho pouli loa? ʻĀ, nui nā wahine me ʻoe! ʻAʻole pilikia kēia kauwela! ʻO ka hiʻohiʻona brunette kūlohelohe i hoʻi i ke au.
  10.  Nā lauoho lōʻihi o nā makahiki 70. Inā ʻaʻole ʻoe e ʻike i ke ʻano o ka mullet shaggy, malia paha hele ʻoe i ka ʻaoʻao a lūlū i kahi ʻano ʻē aʻe o 70 ... lauoho lōʻihi loa! ʻO nā ulana a me nā wig i kēia kauwela ke makemake nā poʻe he nui e lūlū i ka nānā lauoho lōʻihi.

Inā mākaukau ʻoe no kahi loli a makemake e noho pū me nā ʻano lauoho hou loa i kēia kauwela, e noʻonoʻo wale e pili ana i kāu hiʻohiʻona 1970s punahele a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hele hewa! Inā ʻoe e ʻimi nei i kēlā mullet shaggy pōkole a i ʻole lauoho lōʻihi me nā bangs pale, ʻike mākou e lūlū ʻoe i kēlā lauoho kauwela 2021!

ʻO James Adams
ʻO James Adams

ʻO James kahi loea lauoho lauoho a me ka hoihoi i ka ʻumiʻumi. He ʻike kona i ka mākeke scissor Kepanī a me ʻAmelika ʻĀkau a ua hooikaika e lawe i ka ʻike e pili ana i ka ʻoki lauoho ʻana i hoʻokahi wahi. Ke kākau nei no Japan Scissors USA, ua nānā ʻo ia i nā māka ʻūlū lauoho Kepani, nā hiʻohiʻona, a me nā kaʻina hana, no laila hiki iā ʻoe ke hana i kahi koho maikaʻi loa i nā ʻokiʻoki i ka manawa mua.


Waiho i ka manaʻo hoʻopuka

E ʻae ʻia ka manaʻo ma mua o ka hōʻike ʻana.


A i loko o nā lauoho lauoho wahine a me nā lauoho

Alakaʻi noiʻi ʻanuʻu: Pehea e hoʻohana ai i ka lauoho lauoho ʻoihana no nā hopena kūpono i ka hale salon
Alakaʻi noiʻi ʻanuʻu: Pehea e hoʻohana ai i ka lauoho lauoho ʻoihana no nā hopena kūpono i ka hale salon

na Jun Oh E 30, 2023 Heluheluʻia ka 5 min

heluhelu mai o More
ʻOki ʻana i ka lauoho o nā wahine ma ka home me nā ʻokiʻoki: He alakaʻi i ka ʻanuʻu - Japan Scissors USA
ʻOki ʻana i ka lauoho wahine ma ka home me nā ʻokiʻoki: He alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu

na Jun Oh Ianuari 18, 2022 Heluheluʻia ka 4 min

heluhelu mai o More
Nā ʻ Hairlelo lauoho nui i hoʻohana ʻia i nā salona ʻAmelika - ʻĀpana ʻo Japan Japan
ʻO nā ʻōlelo lauoho koʻikoʻi i hoʻohana ʻia i nā hale kūʻai ʻAmelika

na James Adams 'Okakopa 12, 2021 Heluheluʻia ka 8 min

heluhelu mai o More